* Oktober woonmaand *

Iedere week een nieuwe aanbieding, én u profiteert de hele maand van gratis levering t.w.v. €50,- op uw bestelling vanaf €500,- met kortingscode: GRATISBEZORGEN


In Belgie bezorgen we bestellingen vanaf €500,- tijdens oktober woonmaand voor €50,- i.p.v. €100,-!

Bestellingen plaatsen via de webshop van Brommer hout- & staalbouw:
Via de webshop kunt u alle beschikbare meubels bestellen in de aangegeven afmetingen. U kunt afrekenen met een aanbetalingsfactuur (u ontvangt van ons per mail een factuur waar het aan te betalen bedrag op vermeldt staat, het resterende bedrag voldoet u vervolgens bij levering).
Wilt u meubels bestellen in
afwijkende afmetingen of met een afwijkende indeling? Tijdens het bestelproces kunt u uw wensen kenbaar maken via het opmerkingenveld. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via mail (info@brommerhoutenstaalbouw.nl), whatsapp (06-38881771) of via het contactformulier op de site voor een vrijblijvende prijsopgaaf. In de regel ontvangt u binnen 1 werkdag een reactie.
Bestelling sneller of juist later nodig dan de aangegeven levertijd? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Via het menu hieronder kunt u eenvoudig navigeren naar de gewenste productcategorie (bijvoorbeeld 'kapstokken'). Klikt u op 'alle categorieen'  om vervolgens te navigeren naar bijvoorbeeld 'kapstokken'.